El centre

Al cor de l’Eixample Dret de Barcelona, al xamfrà Bruc 99/València 324, en el 1r 1ª d’una finca règia.

És un pis molt lluminós -totes les estances tenen llum natural-, amb sostres alts i sales espaioses, agradable i confortable. El centre ens acull amb una àmplia recepció.

Consta de 4 sales per a psicoteràpia individual, de parella, infantil i familiar (de 10, 13, 14 i 19 m2). Cada sala està equipada amb tot allò que els professionals de la psicoteràpia necessitem per treballar a gust.

Butaques còmodes, matalassos, coixins, zafus, rellotge, aigua i gots, mocadors, paper i bolígrafs, aromatitzadors i aparell de música.

Tenim una sala per a grups de 55 m2, amb paviment de parquet i amb quatre finestres balconeres. Té un aparell de música, amplificador, altaveus d’alta fidelitat i projector professional. Adjunt hi ha el vestuari.

Donant al pati interior està l’office on podeu prendre un te o un cafè entre teràpies, fer un descans en una terrasseta assolellada o connectar-vos a Internet amb el wifi. També hi ha un traster on podeu guardar material de treball.

Si esteu interessats en conèixer l’espai o en saber més informació, no dubteu en posar-vos en contacte a través del telèfon: 93 140 10 30 / 625 94 67 52 (Watsapp) o info@nexespsicologia.cat.

Espais