constelacions_nexes

Constel·lacions Familiars

A qui li interessa

Un taller de constel·lacions familiars interessa a les persones que vulguin treballar amb assumptes problemàtics de la seva vida, ja siguin de naturalesa relacional i familiar (assumptes de parella, pares-fills…) o bé malalties, trastorns greus, pèrdues i dols, comportaments difícils o destructius, pautes d’infelicitat…

Interessa també a totes les persones que es dediquen a professions d’ajuda i/o es relacionen amb assumptes familiars (terapeutes, psicòlegs, assistents socials, educadors, mestres, consellers, metges, jutges…) per a millorar l’eficàcia de la seva intervenció.

Finalment interessa a qualsevol persona amb afany d’augmentar la comprensió de sí mateixa i dels seus sers estimats.

Com es treballa en les Constel·lacions Familiars

La persona que fa la seva Constel·lació escull, guiant-se per la seva intuïció, representants per aquelles persones que integren el seu sistema familiar, actual o d’origen, incloent un representant per sí mateix. A partir d’aquí es desplega la dinàmica de comprensió dels fenòmens i del sistema familiar.

La finalitat  última d’una Constel·lació és la sintonia de la persona amb el seu propi destí i responsabilitat. Així, a través de l’obertura a la pròpia realitat familiar, l’exteriorització i comprensió dels sentiments dels participants i finalment l’ús de frases curatives o rituals de llenguatge corporal, es forma i interioritza una nova imatge encaminada a solucions alternatives i a l’assentiment conscient al propi destí.

Equip

Els tallers són a càrrec de l’Equip d’ECOS (Escuela de Constelaciones Sistémicas).

Peter Bourquin i Carmen Cortés

www.ecosweb.net

Dates i horaris

Els tallers es realitzaran en dijous de 17 a 21:30h, en les dates següents:

  • 29 septembre del 2021. Imparteix Peter Bourquin
  • 15 de desembre del 2021. Imparteix Peter Bourquin
  • 31 de març del 2022. Imparteix Carmen Cortés
  • 9 de junio del 2021. Imparteix Carmen Cortés

Preu

A cada taller constel·laran 4 persones, a un preu de 100€ per persona. La resta de participants del taller pagaran 20€.

Espais

caCatalan

Contactar

Aquesta web, amb l\\\'objectiu de millorar la seva experiència en la necegación, fa servir cookies.    Configurar y más información
Privacidad