nexes_solidari_psicoloterapia_tarifa _social

Psicoteràpia Solidaria

A Nexes volem donar suport oferint teràpia gratuïta o amb remuneració simbòlica a aquelles persones mancades de recursos que puguin necessitar un suport psicològic i terapèutic, amb una perspectiva humanista i integrativa, en aquesta difícil situació actual.

La nostra societat està transitant moments de canvi, de molts moviments, de preses de decisions i vivències experimentades involuntàriament, algunes bastants traumàtiques.

És per això que Nexes ha decidit ser actor actiu del que passa en la nostra societat i coherent amb el seu objectiu d’afavorir vincles saludables amb un mateix, amb els altres i amb la societat.

Oferim un espai per a aquelles persones que hagin o estiguin experimentant algun tipus d’efecte traumàtic, sigui de l’1 d’octubre com a conseqüència de les violentes càrregues policials o de l’altíssima tensió que s’està vivint en els dies posteriors que poden ocasionar pors, ansietat i/o conflictes relacionals.

Un espai on poder abordar el que està passant amb un mateix, més enllà d’un posicionament polític o un altre, de com ens afecta aquesta situació a nosaltres mateixos, als nostres vincles, en el nostre entorn. Aprendre a gestionar millor les nostres pors, processar dols, ser assertius en l’expressió de les nostres idees i mantenir vincles fluïts amb persones que pensen diferent.

Espais

caCatalan

Contactar

Aquesta web, amb l\\\'objectiu de millorar la seva experiència en la necegación, fa servir cookies.    Configurar y más información
Privacidad